Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €35

ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΠΙΤΙ

Φυσικά προϊόντα ευεξίας με μαστίχα για δέρμα, μαλλιά και σώμα. 

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €35
Island-Wide Shipping
Secure Online Payments

Συλλογή ‘Forest of Tears’

Διερευνήστε μοναδικές μαγικές ιδιότητες από τα σπάνια συστατικά των Eλληνικών δασών, εμπλουτισμένα με ρητίνη Μαστίχας

28 Days Summer Body

28-days-summer-bundle-homepage

Σχετικά με εμάς

Η Green Ostrich είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου. Πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη μας να δώσουμε πίσω στη φύση για όλα τα θαύματα που προσφέρει. Προσπαθούμε να κάνουμε επιλογές που συμβάλλουν στη μείωση των επιπτώσεών μας στον πλανήτη μας, ενώ προσφέρουμε τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνουν να αισθάνεστε καλά.

Σήμερα, βασιζόμαστε στην κληρονομιά των καινοτόμων συνεργατών μας στην Ελλάδα, ως επίσημος διανομέας των προϊόντων Mastic Origins στην Κύπρο.

Για γενιές, η οικογένεια του Γιάννη Σόδης έχει ερευνήσει τα υπέροχα οφέλη της μαστίχας ως δραστικού συστατικού σε καλλυντικά προϊόντα – και με τα χρόνια αλίευσε τα ευρήματά της σε μια φανταστική επιλογή προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας με φυσικά οφέλη

Με τη συνεχιζόμενη πανδημία, το κατάστημά μας είναι προς το παρόν αποκλειστικά διαδικτυακό. Για να κάνουμε τη μοναδική μας γκάμα φυσικών προϊόντων ευεξίας προσβάσιμη σε όλους στην Κύπρο, προσφέρουμε γρήγορη παράδοση σε όλους τους ταχυδρομικούς κώδικες και η παραγγελία σας δεν απέχει ποτέ περισσότερο από μερικές ημέρες.

Κορυφαία σε πωλήσεις (Best Sellers)

Εξερευνήστε τις μοναδικά μαγικές ιδιότητες από τα σπάνια συστατικά των Eλληνικών δασών, εμπλουτισμένα με ρητίνη Μαστίχας

"Μαστίχα" - τα χρυσά δάκρυα της Χίου

Η μαστίχα (γνωστή και ως «μαστίχα») είναι η ρητίνη που παράγεται από το μοναδικό δέντρο Φιστίκι lenticus στο ελληνικό νησί της Χίου. Είναι το δραστικό συστατικό από το οποίο προέρχονται όλα τα προϊόντα μας. Έχει πολλές ευεργετικές φυσικές ιδιότητες για την υγεία και την ευεξία, ανακτώντας το όνομα «Τα Χρυσά Δάκρυα της Χίου».

Με τη μοναδική γεύση και το άρωμά της, η ρητίνη μαστίχας είναι παραδοσιακά φάρμακο για τη στοματική υγεία (ως μασώμενο), αλλά και ευρέως χρησιμοποιείται για τις μοναδικές αντιβακτηριδιακές της ιδιότητες για τη θεραπεία καρκίνων, λοιμώξεων, χειρουργικών πληγών και γαστρικών ελκών.

Ανακαλύψτε την ευεξία της μαστίχας

Η υπόσχεσή μας προς εσάς

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η γκάμα των προϊόντων μας παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα με φρεσκάδα και φυσικά οφέλη για την υγεία.

Τα συστατικά μας είναι απολύτως βιολογικά και φιλικά προς το δέρμα, ακολουθώντας τους αυστηρούς κανονισμούς GMP, τις συστάσεις CPNP και τις πιο πρόσφατες οδηγίες διασφάλισης ποιότητας CTFA.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις πληρωμής και αποδεχόμαστε όλους τους μεγάλους παρόχους πιστωτικών καρτών, συμπεριλαμβανομένων των VISA, Mastercard και American Express.

Από το κατάστημα στην πόρτα σας

We ship to all areas in Cyprus. For addresses in all major towns we offer home delivery (FREE for orders over €35) or collection at your nearest ACS courier station. Regardless of your choice, your package will arrive in 1-3 working days!

Νοιαζόμαστε για εσάς

Εκτιμούμε την γνώμη σας Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε την γνώμη σας στην μορφή κριτικής προϊόντος! (Product Review)

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, τις παραγγελίες ή την αποστολή μας – μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών. Ταυτόχρονα, επισκεφθείτε την ενότητα Συχνών Ερωτήσεων (Frequently Asked Questions) για διάφορες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών που μπορεί να χρειαστείτε

[]
×